Victim Roleplay ~ to die for [AltV]

Başlatan Joker, 11 Tem 2021 15:05:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Joker 







Victim RPG
Merhaba, 2017 sonlarında planlamış, 2019 ortalarında SA:Mp istemcisi üzerinde hayata geçirilmiş rol yapma sunucusu. Bu eski oyun modunun güncel istekleri karşılamaması, GTA V'in büyüleyici ve yapılması sınırsız olan evreni bizi AltV istemcisine yönlendirdi. Şehir hayatını konu alacak, yazı tabanlı rol sunucusudur. Yaklaşık 1 yılı aşkın zamandır büyük ve kurumsal bir ekip yapısı ile çalışıyor, hazırlıklara devam ediyoruz.



Genel İşleyiş ve Ekonomi
Sunucu temel aşamada Vespucci üzerine kurulmuş olacak. Bütün sistemler, ek içerikler ve düzenlemeler haritanın bu bölgesi üzerinde yapılmıştır. Victim'in bir rol sunucusu olduğunu unutmamak gerekiyor. Buna bağlı olarak düzenli bir ekonomi sunucuda işleyiş bulacak. Kullanıcıların tüm gününü meslek ve benzeri para kazanma yollarına ayırması hedeflenen ortamı yakalamayı önleyen en önemli etkenlerden biridir. Bunun önüne geçmek için insanların sistem ve yapılacak roller aracılığıyla para kazanması hedefleniyor. Dengeli bir şekilde ilerleyebilmesi için kullanıcıların atacağı adımlar bizim için çok daha önemlidir. Kullanıcıların ve toplulukların para kazanmasını engelleyecek bir politika izlemeyi hedeflemiyoruz. Bunun yerine parayı elde tutmak için çaba sarf etmeleri bizim açımızdan ve sunucu rol dengesi açısından çok daha faydalı olacaktır.




Birlikler ve Birlik Destekleri
Toplulukların Roleplay türü sunucularda büyük bir yer kapladığını, önem taşıdığını biliyoruz. Rol yapmayı seven bir ekibiz, bu doğrultuda bu toplulukların bize olabildiğince faydalı olacağını biliyoruz.

Topluluk üyelerinin tüm gününü para kazanmaya ayırmasını sağlıklı bulmuyoruz. Birlik desteklerini olabildiğince ön planda tutmayı planlıyoruz. Kullanıcıların canlandıracakları konsept üzerinde tarihe bağlı olarak maksimum verim sağlaması, bizim ve rol yapacak kullanıcıların role erişimi bakımından önem taşıyor. Kimseyi kayırmak gibi bir durum söz konusu olamaz. Destek; sayı, rol planı ve konsepte bağlı olarak her birliğe yapılacak. Bu her kitlesi olan, rol planı oluşturan kişiye de yapılmaz. Yakalanmak istenen topluluk, rol yapmayı seven ekip ve oyuncu bakımından desteklenmeli, onaylanmalıdır.




Sıkça Sorulan Sorular [S.S.S.]

Soru 1: Neden AltV:Multiplayer?

Cevap 1: Diğer GTA V istemcilerinden çok daha stabil olduğunu düşünüyoruz. Kütüphanesinin komplike olmaması bizi buna başlıca iten nedenlerden biri. Oyuncu ile sunucu arasındaki iletişimin, diğer istemcilere göre çok daha düzenli çalıştığını ve bu sebeple oyunculara olağan en iyi deneyimi bu istemci ile verebileceğimizi düşünüyoruz. Oyun açılış hızı ve kolaylık açısından da AltV:Multiplayer kullanmayı tercih ettik.

Soru 2: Geliştirici Planlamaları ve Görseller Nelerdir?

Cevap 2: Yaklaşık 6 aydan beri geliştirilen, düşük sistemli kullanıcıları da düşünmek üzerine yazılmış bir oyun moduna sahibiz. Olabildiğince stabil, kullanılan sunucuyu yormayan ve oyuncunun bu içerikleri yüklemesini engelleyecek hataların bulunmadığı, olabildiğince yüksek ve değişken olmayan kare hızlarına sahip olmasını hedefledik. Detaylar ve görseller, Discord sunucusunda paylaşılmaya devam edecektir.

Soru 3: Neden Victim?

Cevap 3: Yönetim ve geliştirici ekibinin GTA V üzerinde hakimiyeti; SA:Mp istemcisi üzerinde yıllardır deneyimledikleri rol kapasitesiyle birlikte, bizim de oyuncu olduğumuzu dahil ederek gelişmeyi hedefleyen bir sunucu olmayı planladık. Keyif alacağımız dolayısıyla kullanıcıların keyif almasını hedefliyoruz. Stabil, gelişen, göze hitap eden ve tasarımlarına güvenen bir sunucu haline geldiğimizi çekinmeden tüm ekip adına söyleyebiliriz. Oyun modunun bu kadar kısa bir sürede geliştirilmesi, hatalı ve eksik olacağı anlamına gelmez. Arka planda çalışan çok fazla yazılımcıya sahibiz. Oyun modu üzerindeki testler anlık olarak yapılmaktadır, gözden kaçan çok az şey olduğunu düşünüyoruz. Bu kadar az zamanımız olmasına rağmen güncel GTA V piyasası için yeterli sisteme, görsel öğelere sahibiz.





Sunucu Bilgileri

Discord: Buraya tıklayınız.

Forum: Forumu ziyaret edin [Bakım]


victimrp.com founder

Hera 


Hattori 


Henkai


Rodriquez 


Telegram : Rodriquez1337
Discord : Rodriquez#0001
İCQ: Özelden Yazın.
👻Innovation is always good.

sweezy 


goodenjoy


Vodka 

Arap Avcısı.

shaRax


jaweed 


hunyadi


Anxiety


Topluluğumuz sizinle birlikte gelişmeye devam ediyor. Yapılan güncellemelerden ve sunucuda olacak sistemlerden haberdar olmak için  discord.gg/6QPWVV6FDC adresinden topluluğa katılabilirsiniz. Fakat yine de topluluk sunucumuzda bulunmayan oyuncular için kısa bir özet geçmekte fayda var. Senin yokluğunda neler mi oldu, birlikte bakalım.

Telefon Sistemi

Gelişmiş bir telefon sistemi hazırladık. Tamamen modern bir tasarımı olmasıyla birlikte kullanışının da kolay olduğunu söylemekte fayda var. Şuan için temel bir sistem olduğunu söylemeden geçmeyelim. Sistem hakkında daha fazla bilgilendirme almak için discord sunucumuza katılabilirsiniz, yine de sizin için aşağıya bir fotoğraf bıraktım.



Geliştirilmiş Tablet Sistemi

Telefon sisteminden yeteri kadar tatmin olmadığını tahmin edebiliyorum. Ama bunu kesinlikle seveceksin. Günümüzde teknolojik aletlerle neler yapabileceğimizi hepimiz biliyoruz. Sunucu içerisinde bulunan gündelik işlemlerinizi halledebileceksiniz. elektronik posta adresiniz, borsalar, banka hesabınız, araçlarınız ve daha söylemediğim bir çok uygulama, hepsi elinizin altında. Ayrıca departman görevlileri de kendi tabletleri üzerinden oluşumuna ait veri tabanına erişebilecek.



Banka ve ATM Sistemi


Oyuna girdiğiniz esnada karakterinizle birlikte oluşan ve sadece bir tane olan banka hesaplarını gerçekçi bulmuyoruz. Banka hesaplarınızı tamamen isteğiniz doğrultusunda en fazla 3 adet olacak şekilde açabilir, kullanabilirsiniz. Banka hesabınızı oluşturmanızla birlikte aynı gerçekteki gibi bir banka kartınız oluyor ve bu kartı ATM üzerinde kullabiliyorsunuz. Tam hayal ettiğin gibi, değil mi? Üstelik kart ile yaptığın her işlem banka hesabının geçmişine kayıt oluyor. Satın alımlar dahil!




Bunların seni heyecanlandırdığını biliyoruz, bunun için tekrar söylüyorum hala bir şansın varken topluluk sunucumuza katıl ve topluluğun gelişmesine katkı sağla. Evet, tahmin ettiği gibi discord sunucumuzda topluluğu geliştirin başlıklı bir kanal bulunuyor ve bu kanal üzerinden tamamen oyuncularımızın fikirleri doğrultusunda sistemlerimizi geliştiriyoruz. Herhangi bir önerin olması durumunda sorumlu yetkililer ile direkt olarak iletişime geçebilirsin. Seni bekliyoruz! discord.gg/6QPWVV6FDC

Son düzenlenme: 17 Eyl 2021 21:50:06 Anxiety

GreenTH

Keşke açılsa çok güzel bir sunucu rol ortamını beğeniyorum ve seviyorum.



parnos

Betası bitsin oynayacagım bir sunucu güzel..



sobiggg

Açılmasını dört gözle beklediğim bir ALTV sunucusu. Umarım yakın zamanda açılır.