Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Prisonero, 27 Haz 2020 18:22:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prisonero 

Forumumuz ile ilgili önerilerinizi, eleştirilerinizi, şikayetlerinizi veya sormak istediklerinizi bu konu başlığı altında bize bildirebilirsiniz.

Sizlerin ilgisiyle günden güne gelişecek olan portal ve forumumuzun, alışkanlıklarınız arasına severek kattığınız günlük uğrak yeriniz olacağını umuyoruz.

Sevgilerimizle, Rockstar Türkiye topluluğu.

Son düzenlenme: 13 Tem 2020 04:00:41 Prisonero

[G]reen

greenişte

NØVA

Forum aslında çok iyi, beğendim.Fakat şu Tema değişse çok güzel olur diye düşünüyorum.Bunun gibi farklı GTA Platformlarında buna benzer, siyah arkaplanlı temalar bulunuyor.Arka planı Beyaz yapsanız ve biraz renklerde oynama yapsanız gerçekten çok iyi olur.Ya da gündüz modu eklesenizde olabilir.

Gündüz modunu yeni gördüm.Fakat yinede tema çok iyi olduğunu düşünmüyorum, alıştık bu tür temalara ve benim gözümü yoruyor diyebilirim.Farklı bir tema kullanmanızı çok çok öneririm.

Son düzenlenme: 10 Ağu 2020 15:17:02 N0VA

BU GEZEGEN DE HAYAT VAR!

agg1401

Tema alakalı bir sorun var sanırsam, aşağıdaki resimdeki bağlantılardan sonuncusu bozuluyor.




kirkizlidokuzseksenbes


jaweed 

İsteklere/şikayetlere daha sık bakılırsa dünya güzel bir hal alabilir.



01eraysahin


King


maresta

Forum bir tık karışık gibi. Sadeleştirebilirsiniz.



Xenox

Forum çok karışık aradığımı bulamıyorum, değiştirilebilir.



sabolen


hex


hakanyıldız38

selamun aleykum red dead redemption  social clup e  giriş yapamıyorum bu hatayı veriyor. Girilen e-posta adresi ve şifre kombinasyonu herhangi bir hesapla eşleşmiyor. Lütfen tekrar deneyin. hatasını veriyor launcher den giriş yapıyor fakat puzzel yaptıktan sonra şifre ve e posta hatası  veriyor. doğrulama  maili de gelmedi.  desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.



keetz

forum çok eski tip, bence yeni ve modern bir hâle getirilmesi gerekiyor



devlet rekabet sevmez

Gayet iyi, gerek SAMP, gerek MTA veya farklı oyunlar için birden fazla konu var. Oyunlara yeni başlayanlar, ya da bilgi edinmek isteyenler için çok yararlı bir forum. Daha fazla yayılması gerekiyor bence.