[GTA III] BETA'Da Olan Arabalar? [BETA]

Başlatan BilinmeyenBey, 11 Haz 2021 17:41:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BilinmeyenBey 

Bildiğiniz Gibi GTA 3 Hakkında Ne Çok , Nede Az bilenen bir BETA Geçmişi var. Ama Yine Rockstar Sağolsun , yine bir BETA Olayı bulduk.

GTAForums'da bir arkadaşımız , Rockstar'ın Sitesini Geziyormuş. Ve GTA 3'de olmayan arabaları bulmuş. Sayfanın İsmini Değiştirince Önceki Sayfada Olmayan Daha başka arabalar bulmuş.

Şimdi Bu olaya yakından bakalım:

Bildiğiniz ya da bilmiyorsanız: Rockstar'ın GTA 3 Hakkında bir Website'si var. Pazarlama için. Bu Sitede Haritada bulunmakta. Bu Harita özeliğinden , Portland ve ardından Capital Auto's Website'sine yönlendirelebiliyorsunuz! Sonradan O Olay Oluyor

Ve Dediğim gibi Bu Arkadaşımız Farklı Kombinasyonlar deneyerek buluyor. GTA 2'den Araba İsimleri , GTA 3'den Araba İsimleri deniyor. Ve bunları buluyor.

Sizde Denemek İstiyorsanız bunu yapın: www.rockstargames.com/grandtheftauto3/flash/capitalAutos/large/ (Buraya Herhangi bir isim).jpg

Ama Sakın GTA 3 Veya GTA 2 Arabalarını Denemeyin. Çünkü Onlar Zaten Denendi. Kim Bilir? Belki Kimsenin Görmediği Araba Bulursunuz. Herşeyi Deneyin. Örneğin: Space Yazınca Başka bir araba çıkıyor.



Bu İleti Vadim M'in Videosundan Yola Çıkıldı ve Paylaşıldı:




jaweed 

Güzel araçlarmış, bazıları var diye hatırlıyorum. Paylaşım için teşekkürler. :helal:



BilinmeyenBey 

Alıntı yapılan: jaweed - 25 Tem 2021 15:31:30Güzel araçlarmış, bazıları var diye hatırlıyorum. Paylaşım için teşekkürler. :helal:

Evet hepsi çok güzel araçlar, kaldırıldı ve değiştiler :uzgun:



alone999

zpt ne kadar yapmacık duruyor oyuncak araba gibi fakat diğerlerinde çok iyi araçlar var.



a.k.a Naystro


Bwadser


Mazzetti

Gta III'e göre güzel araçlardı. Fakat hayla bazıları bulunuyor diye hatırlıyorum. Eski anıları hatırlattığın için teşekkürler. :-)



Reaglox

arabalar eklenseydi daha iyi olurdu daha fazla çeşitlilik olurdu en azından



Dallrenn


ReVeNGeee

Karton arabalara benziyordu zaten gta 3deki araçlar hala öyle :D



RS


viscaponens