Angeles Roleplay — #NewLife

Başlatan BeeKaa, 14 Tem 2022 16:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BeeKaa


Angeles Roleplay #NewLife


Angeles Roleplay SA:MP platformunda yaklaşık olarak 4.5 aydır açık olan bir sunucudur. #NewLife sezonu içerisinde ekip olarak büyük bir uğraş sonucu sistemlerimizi tamamen yeniledik. SA:MP platformunda tek temennimiz SA:MP ortamına bir soluk olabilmek, güzel bir roleplay ortamı yaratabilmektir.

#NewLife ile şuanki sunucu arasındaki fark?

#NewLife dönemi bizim için bir yenilik süreci olarak adlandırılabilir. Sunucumuzu tamamen yeniledik. Bunlardan bahsetmek gerekirse;
-- Yeni bir çok interior ve exteriorlar eklendi. (Discord > #snippets)
-- Sistemsel olarak alt tabanımız yenilendi ve 1.5 ay içerisinde bir çok yeni eklentiler moda entegre edildi. (Discord > #newlife-preview)
-- Sunucu içerisine fazlası ile skin aktarımı yapıldı ve bu esnada MB değeri göz önünde bulunduruldu.
-- Yeni bir çok obje eklendi.
Sistemsel olarak eklenen çoğu şeyi çok rahat bir şekilde görmeniz mümkün olacaktır. #NewLife ile şuan ki sunucumuz arasında büyük bir farkı bizim söylememize gerek kalmadan anlamanız çok mümkündür fakat biraz bilgi vermek gerekirse 4.5 aydır açık olan ve kullandığımız mod da olan çoğu bugları görmeyeceksiniz. Bunun yanında göz zevkinize hitap edecek bir çok map sizi bekliyor olacak.

Sunucunun Amacı Nedir?

-- Projenin amacı sürekli açılıp bir kaç gün sonra kapanan sunucuların oluşması ve SA:MP platformundaki oyuncuların bu durumdan şikayetçi olup emeklerinin çöpe gitmesini engellemektir. SA:MP içerisine bir gül bahçesi gibi açmak istiyoruz ve rol sever oyuncuları bir arada toplamak için bolca çaba harcayacağımızı söylemek isterim. Çoğu rol sunucularının rol yerine DM sunucusu haline gelmesi ile rol severlerin tüketilmesini ve SA:MP platformundan soğumalarını engellemek amacıyla sunucumuzu kurduk, SA:MP platformu içerisinde toplamak için bir karar aldık.

#NewLife süreci ve Açılış Hk.

-- #NewLife süreci içerisinde çok ilgi aldık ve işlemlerimizi hızlandırdık. Sistemsel olarak tüm temellerimiz atıldı, roleplay için uygun hale getirildi. 13.07.2022 saat 21:30 itibari ile sunucumuz bakıma alındı ve #NewLife sezonu için karakter aktarım işlemleri devreye girdi. Şuanda tüm karakterlerin ve mülkerin aktarımı yapılmaktadır. Aktarım bitişinde reklam ve trailer çekimi sonrasında sunucumuz aktif edilecektir.


Sizde aramızda yer almak istiyorsanız bağlantılardan aramıza katılabilirsiniz.


  https://discord.gg/MsvsdjD7Ty

  Angeles-Roleplay

  45.147.45.61:8327

  https://www.instagram.com/angeles.roleplay/

Sunucu IP ; 217.195.197.199



Sistem Videoları

Mekanik Sistemi



Balıkçı Mesleği


Otobüs Mesleği


Bir Kaç Snippets (Dahası için Discord'a katılabilirsiniz)

Yenilenmiş Ganton Caddesi




Grotti



Illegaller için ev interioru







Elektronik Mağazası




Kilise



Son düzenlenme: 14 Tem 2022 20:51:22 BeeKaa

BeeKaa


DracDonix